Loading...

ISA MUSIC & MEDIA

Nieuws

Genomineerd voor de VIVA400-Awards!

Isabelle is genomineerd voor de VIVA400-Awards! Wat een mega-eer!!

De VIVA nomineert ieder jaar 400 vrouwen die kans maken op een VIVA-Award: 

"Ze is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Ze valt op in haar vakgebied vanwege haar succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent."

 

 

Lees meer

Voor The Lion King naar Zuid-Afrika

Vanaf oktober 2016 wordt de musical The Lion King weer opgevoerd in het AFAS Circustheater in Den Haag. Om inspiratie op te doen voor hun hoofdrollen gingen Gaia & Naidjim een week lang naar Zuid-Afrika. 

 

Lees meer

Nieuw TV-programma voor RTL 4

Voor RTL 4 produceert Isa Music & Media een informatief programma over Healthy Fest, gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Healthy Fest is een nieuwe festivalconcept met activiteiten op het gebied van sport, food, mind en ontspanning met vrienden. Lieke van Lexmond gaat op zoek naar meer informatie en bezoekt een aantal van de coaches, trainers en sprekers. 

Lees meer

Classy making of 'A stylist story'

In het Amstel hotel werd de film 'A stylist story' opgenomen, een gezamenlijk project van stylist Tommy Driessen en Shut up and shoot films.
Isa Music & Media produceerde de making of!

Lees meer

Official aftermovie Ladies of Soul 2016

De Ladies of Soul stonden op 12, 13 en 14 februari 2016 opnieuw in de Ziggo Dome met een gloednieuwe show. Isa Music & Media produceerde the official aftermovie!

Lees meer

Aftermovie The Christmas Show voor RTL

Voor het eerst was de Ziggo Dome tijdens de kerstdagen het toneel van The Christmas Show. 

Isa Music & Media produceerde hiervoor diverse video's, waaronder de aftermovie, met daarin o.a. beelden van David Grifhorst. 

 

Lees meer

Eigen première in DeLaMar Theater met Making of De Tweeling

Voor de gloednieuwe musical De Tweeling produceerde Isa Music & Media de 25 minuten durende making of. Deze beleefde onlangs haar eigen première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lees meer

Isa Music & Media produceert TV-programma voor RTL

Isa Music & Media produceert het nieuwe programma 'The Making of' van Dinnershow Pandora voor RTL 4!

Lees meer

Reportage met Terminator 3 actrice Kristanna Loken

Terminator 3: Rise of the Machines actrice Kristanna Loken bezocht onlangs de Prescan Nederland kliniek voor een total body scan. Isa Music & Media was erbij om alles vast te leggen. 

Lees meer

Met Billy Elliot naar Londen voor RTL Boulevard & Life4You

De nieuwe cast van Billy Elliot werd tijdens het 10-jarige jubileum op West End in Londen in aanwezigheid van Elton John gepresenteerd aan de nationale en internationale pers.

Lees meer

Zwemfeestje LINDA. & PrimaDonna met Arie Boomsma

In het Zuiderbad in Amsterdam vierden 40 LINDA. lezeressen de verjaardag van PrimaDonna met een zwemfeestje. En badmeester Arie Boomsma.

Lees meer

EPK Sonneveld

Voor de musical Sonneveld werd Isa Music & Media ingezet om de nieuwe EPK te produceren. Deze productie wordt gebruikt voor alle media- en tv-uitingen. Zo waren deze beelden te zien in Shownieuws, RTL Boulevard, Wakker Nederland etc.

Lees meer

Aan de slag voor Peugeot Nederland

Via Havas Worldwide werd Isa Music & Media geïntroduceerd bij Peugeot Nederland. Vervolgens werden diverse video’s op de AutoRAI geproduceerd.

Lees meer

Video War Horse met Anky van Grunsven gaat viral!

War Horse Joey kreeg dressuurles van niemand minder dan veelvoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven. Isa Music & Media produceerde de reportage en zodra deze online ging is deze binnen een dag wereldwijd maar liefst 300.000x bekeken op Facebook. Het bereikte zelfs de Australische krant. 

Lees meer

Weddingclip Chantal Janzen & Marco Geeratz

Isa Music & Media vloog half december naar Londen om de weddingclip te produceren voor de bruiloft van Chantal Janzen & Marco Geeratz. 

Lees meer

Interview in Flair

Isa Music & Media staat in de Flair! 

Lees meer

Video Het Vergeten Kind in RTL Late Night

Isa Music & Media produceerde voor Het Vergeten Kind belangeloos een video om aandacht te vestigen op de 33.000 'vergeten' kinderen in ons land. 

Lees meer

Isa Music & Media produceert wereldwijde video Unilever

Voor het Happiness Station van Ola ontwikkelde Unilever een app, waarvoor een video werd geproduceerd. Deze video wordt nu wereldwijd ingezet om deze app klaar te stomen voor gebruik. 

Lees meer

Commercial 'Moeder ik wil bij de Revue' op TV

De nieuwste commercial van de musical 'Moeder, ik wil bij de Revue' van Joop van den Ende Theaterproducties draait vanaf afgelopen weekend op TV. Isa Music & Media nam de productie van de beelden met Jon & Simone voor haar rekening. 

Lees meer

Campagne ‘Check je werkstress’ van minister Asscher

Lodewijk Asscher is vicepremier en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Naast zijn drukke baan, heeft hij ook een gezin met kinderen. Hij weet dat het soms moeilijk is werk en gezin te combineren en dat dit stress met zich kan meebrengen.  

Lees meer

Genomineerd voor de Aithra Award!

Aithra reikt jaarlijks de Prestigieuze Aithra Awards uit en Isabelle is genomineerd!  

Lees meer

Interview met Jude Law

Op 21 september werd het wereldbekende Peace One Day Celebration concert gehouden in de tuin van het Vredespaleis in Den Haag.

Lees meer

Interview Isa Music & Media in ‘Droombaan’

Een tijdje terug werd Isa Music & Media geïnterviewd voor de blog 'Droombaan'. Artikel door Linda Roos.

Lees meer

Avontuur Londen in RTL Boulevard, Shownieuws & De Telegraaf

Voor Joop van den Ende Theaterproducties vloog Isa Music & Media naar Londen om het avontuur van Tim Driesen op West End vast te leggen. Tim speelde een week lang de rol van Franki Vallie in musical Jersey Boys in het Prins Edward Theatre op West End.

Lees meer

Groot interview Intens Magazine

Voor het landelijk blad 'Intens' met artikel 'Babes in business' werd Isabelle geïnterviewd over Isa Music & Media! 

Lees meer

Interview Isa Music & Media in de Telegraaf!

Eind mei werd Isa Music & Media geinterviewd voor de rubriek 'Zo ontspan ik' op pagina 'Mijn bedrijf' van de Telegraaf. 

Lees meer

Isa Music & Media met python-interview in De Wereld Draait Door

Het python-interview met Armand is gisteren uitgezonden in De Wereld Draait Door! Na de uitzending van De Kamer van Brabant kwamen vele positieve reacties. De Wereld Draait Door besloot het interview uit te zenden.

Lees meer

Interview Isa Music & Meda in Brewed!

De Academy for Digital Entertainment van de NHTV in Breda viert dit jaar haar 10-jarig bestaan.

Lees meer